Kur fshini një mesazh, Webmaili mund të kalojë menjëherë te mesazhi tjetër në listë, që të pastroni kutinë hyrëse pa klikime shtesë. Ky udhëzues tregon si ta aktivizoni këtë.
Hapi 1 — Hapni Cilësimet
Klikoni avatarin tuaj në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni Cilësimet.

Hapi 2 — Hapni Opsionet e kutisë së mesazheve
Zgjidhni Opsionet e kutisë së mesazheve (blu) nga seksioni Email i shiritit anësor të cilësimeve.

Hapi 3 — Aktivizoni hapjen automatike
Klikoni çelësin Hap automatikisht mesazhin e radhës në listë (blu) për ta ndezur.

Hapi 4 — Ruani ndryshimet tuaja
Klikoni Ruaj përditësimet (jeshile) për të zbatuar cilësimin.

Eksploroni udhëzuesit tanë të tjerë për të përfituar sa më shumë nga Webmaili.