Webmail kan huske stedene du oppgir på avtaler og foreslå dem senere. Denne veiledningen viser hvordan du fjerner denne listen over innhentede steder fra innstillingene for Innstilling og plassering.

Trinn 1 — Åpne Innstillinger

Klikk på avataren din øverst til høyre og velg Innstillinger.

Trinn 2 — Åpne Innstilling og plassering

Velg Innstilling og plassering fra Kalender-delen i innstillingsfeltet.

Trinn 3 — Fjern de innhentede stedene

Klikk på Fjern (rød) ved siden av Fjern innhentede lokasjoner​. Alle steder Webmail har lagret fra avtalene dine, fjernes.

Merk: Å fjerne innhentede steder er permanent — Webmail begynner å samle inn på nytt fra din neste avtale med mindre du også slår av Tillat innhenting av lokasjon brukt for avtaler.

Utforsk våre andre veiledninger for å få mest mulig ut av Webmail.