Kontroller hvor meldinger havner når du sletter dem — flyttet til papirkurven, eller fjernet med en gang. Denne veiledningen viser hvordan du angir den oppførselen i Alternativer for postboks.

Trinn 1 — Åpne Innstillinger

Klikk på avataren din øverst til høyre og velg Innstillinger.

Trinn 2 — Åpne Alternativer for postboks

Velg Alternativer for postboks (blå) fra E-post-delen av sidemenyen for innstillinger.

Trinn 3 — Angi sletteoppførselen

Velg et alternativ under Når meldinger slettes (blå) — for eksempel Flytt til papirkurv slik at slettet e-post kan gjenopprettes senere.

Trinn 4 — Lagre endringene

Klikk på Lagre oppdateringer (grønn) for å ta i bruk innstillingen.

Utforsk våre andre veiledninger for å få mest mulig ut av Webmail.