A Webmail automatikusan elmentheti azon személyek címeit, akiknek e-mailt küld, az Összegyűjtött címek közé. Ez az útmutató bemutatja, hogyan törölheti ezt a listát, ha friss kezdést szeretne.
Lépés 1 — A Beállítások megnyitása
Kattintson az avatárjára a jobb felső sarokban, majd válassza a Beállítások menüpontot.

Lépés 2 — A Címgyűjtemény megnyitása
Válassza ki a Címgyűjtemény elemet a beállítások oldalsávjának Névjegyek szakaszában.

Lépés 3 — Az összegyűjtött címek törlése
Kattintson az Az összegyűjtött címek törlése (piros) gombra. A Webmail által mentett összes cím eltávolításra kerül.
Megjegyzés: A törlés végleges. A Webmail a következő üzenetétől kezdve tovább gyűjti az új címeket, hacsak nem szünteti meg a Címgyűjtés engedélyezése kapcsolót is.

Fedezze fel többi útmutatónkat, hogy a legtöbbet hozza ki a Webmailből.