Το Webmail μπορεί να αποθηκεύει αυτόματα τις διευθύνσεις των ανθρώπων στους οποίους στέλνετε email στη συλλογή διευθύνσεών σας. Αυτός ο οδηγός δείχνει πώς να διαγράψετε αυτή τη λίστα όταν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή.
Βήμα 1 — Άνοιγμα των Ρυθμίσεων
Κάντε κλικ στα αρχικά σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2 — Άνοιγμα Συλλογή διευθύνσεων
Επιλέξτε Συλλογή διευθύνσεων από την ενότητα Επαφές της πλαϊνής στήλης ρυθμίσεων.

Βήμα 3 — Απαλοιφή των συλλεγμένων διευθύνσεών σας
Κάντε κλικ στην επιλογή Απαλοιφή συλλογής διευθύνσεων (κόκκινο). Κάθε διεύθυνση που έχει αποθηκεύσει το Webmail αφαιρείται.
Σημείωση: Η απαλοιφή είναι μόνιμη. Το Webmail συνεχίζει να συλλέγει νέες διευθύνσεις από το επόμενο μήνυμά σας, εκτός αν απενεργοποιήσετε και την επιλογή Ενεργοποίηση συλλογής διευθύνσεων.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.