Όταν το γραμματοκιβώτιό σας είναι πλήρες, σταματάτε να λαμβάνετε νέα μηνύματα. Αυτός ο οδηγός σας δείχνει πώς να ελέγξετε τη χρήση σας και να ανακτήσετε χώρο διαγράφοντας οριστικά τα διαγραμμένα μηνύματα.
Βήμα 1 — Άνοιγμα της Χρήσης δεδομένων
Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ σας, επιλέξτε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε Χρήση δεδομένων από την πλαϊνή στήλη.

Βήμα 2 — Επισκόπηση της σύνοψης αποθήκευσης
Ελέγξτε τη Σύνοψη αποθήκευσης (μπλε) για να δείτε πόσο από το όριό σας έχετε χρησιμοποιήσει. Αν πλησιάζετε το όριο, ελευθερώστε χώρο στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3 — Εξάλειψη διαγραμμένων μηνυμάτων
Επιλέξτε έναν φάκελο (ή Όλοι οι φάκελοι) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εξάλειψη τώρα (κόκκινο) για να αφαιρέσετε οριστικά τα διαγραμμένα μηνύματα και να ανακτήσετε τον χώρο τους.
Συμβουλή: Το άδειασμα των φακέλων Σκουπίδια και Ανεπιθύμητη αλληλογραφία επίσης ελευθερώνει χώρο αποθήκευσης.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.