Όταν ένας άλλος χρήστης του Webmail κοινοποιήσει ένα αρχείο μαζί σας, αυτό εμφανίζεται στην περιοχή Σε κοινή χρήση με μένα της Αποθήκευσης Online. Αυτός ο οδηγός δείχνει πού θα βρείτε αυτά τα αρχεία και πώς να τα ανοίξετε.

Βήμα 1 — Ανοίξτε την Αποθήκευση Online

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αποθήκευση Online στη γραμμή περιήγησης στο επάνω μέρος για να ανοίξετε την προβολή Όλα τα αρχεία.

Βήμα 2 — Ανοίξτε την ενότητα Σε κοινή χρήση με μένα

Επιλέξτε Σε κοινή χρήση με μένα (μπλε) στην πλαϊνή γραμμή. Αυτή η προβολή παραθέτει κάθε αρχείο που έχουν κοινοποιήσει άλλα άτομα μαζί σας, ξεχωριστά από τα δικά σας Όλα τα αρχεία.

Βήμα 3 — Ανοίξτε ένα κοινοποιημένο αρχείο

Δείτε τη λίστα (μπλε) — κάθε αρχείο που έχει κοινοποιηθεί μαζί σας εμφανίζεται εδώ με τον κάτοχό του και την ημερομηνία τροποποίησής του. Χρησιμοποιήστε τα εικονίδια στη στήλη Ενέργειες για να κάνετε Λήψη ή να ανοίξετε ένα αρχείο, με τον ίδιο τρόπο που ενεργείτε στα δικά σας αρχεία.

Σημείωση: Εάν η λίστα εμφανίζει Αυτός ο φάκελος είναι άδειος, κανείς δεν έχει κοινοποιήσει ακόμη αρχείο μαζί σας. Τα αρχεία εμφανίζονται εδώ αυτόματα μόλις κάποιος τα κοινοποιήσει.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.