Η αρχειοθέτηση μετακινεί τις ολοκληρωμένες εργασίες εκτός της ενεργής λίστας σας, διατηρώντας τις παράλληλα για τα αρχεία σας. Αυτός ο οδηγός δείχνει πώς να αρχειοθετήσετε μια ολοκληρωμένη εργασία και πώς να τη βρείτε ξανά αργότερα.

Βήμα 1 — Σημειώστε την εργασία ως ολοκληρωμένη

Κάντε κλικ στον κύκλο ολοκλήρωσης για να σημειώσετε την εργασία ως ολοκληρωμένη (πράσινο), ώστε να είναι έτοιμη για αρχειοθέτηση.

Συμβουλή: Δείτε Πώς να σημειώσετε μια εργασία ως ολοκληρωμένη αν πρέπει πρώτα να την ολοκληρώσετε.

Βήμα 2 — Ανοίξτε την εργασία και αρχειοθετήστε την

Ανοίξτε την εργασία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχειοθέτηση (μπλε) στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος. Η εργασία αφαιρείται από την ενεργή λίστα σας.

Βήμα 3 — Δείτε τις αρχειοθετημένες εργασίες σας

Κάντε κλικ στο φίλτρο Αρχειοθέτηση (μπλε) στην πλαϊνή στήλη για να δείτε όλα όσα έχετε αρχειοθετήσει. Ο αριθμός δίπλα του δείχνει πόσες εργασίες είναι αποθηκευμένες εκεί.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.