Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα, το Webmail μπορεί να μεταβεί απευθείας στο επόμενο της λίστας, ώστε να αδειάζετε τα εισερχόμενά σας χωρίς επιπλέον κλικ. Αυτός ο οδηγός δείχνει πώς να το ενεργοποιήσετε.

Βήμα 1 — Άνοιγμα των Ρυθμίσεων

Κάντε κλικ στα αρχικά σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2 — Άνοιγμα Επιλογές γραμματοκιβωτίου

Επιλέξτε Επιλογές γραμματοκιβωτίου (μπλε) από την ενότητα Ηλεκτρονικό μήνυμα της πλαϊνής στήλης ρυθμίσεων.

Βήμα 3 — Ενεργοποίηση αυτόματου ανοίγματος

Κάντε κλικ στον διακόπτη Ανοίγει αυτόματα το επόμενο μήνυμα στη λίστα (μπλε) για να τον ενεργοποιήσετε.

Βήμα 4 — Αποθήκευση των αλλαγών σας

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση ενημερώσεων (πράσινο) για να εφαρμόσετε τη ρύθμιση.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.