Το Webmail μπορεί να θυμάται τις τοποθεσίες που εισαγάγετε στις εκδηλώσεις και να τις προτείνει αργότερα. Αυτός ο οδηγός δείχνει πώς να διαγράψετε αυτή τη λίστα συλλεγμένων τοποθεσιών από τις προτιμήσεις σας στην ενότητα Ρύθμιση και τοποθεσία.

Βήμα 1 — Άνοιγμα των Ρυθμίσεων

Κάντε κλικ στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2 — Άνοιγμα Ρύθμιση και τοποθεσία

Επιλέξτε Ρύθμιση και τοποθεσία από την ενότητα Ημερολόγιο στην πλαϊνή στήλη ρυθμίσεων.

Βήμα 3 — Διαγραφή των συλλεγμένων τοποθεσιών σας

Κάντε κλικ στο Καθαρισμός (κόκκινο) δίπλα στο Διαγραφή συλλογής τοποθεσιών. Κάθε τοποθεσία που έχει αποθηκεύσει το Webmail από τις εκδηλώσεις σας αφαιρείται.

Σημείωση: Η διαγραφή των συλλεγμένων τοποθεσιών είναι οριστική — το Webmail ξεκινά να συλλέγει ξανά από την επόμενη εκδήλωσή σας, εκτός αν απενεργοποιήσετε και το Να επιτρέπεται η συλλογή τοποθεσιών στις εκδηλώσεις.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.