Ελέγξτε πού καταλήγουν τα μηνύματα όταν τα διαγράφετε — αν μετακινούνται στα Σκουπίδια ή αφαιρούνται αμέσως. Αυτός ο οδηγός δείχνει πώς να ορίσετε αυτή τη συμπεριφορά στις Επιλογές γραμματοκιβωτίου.

Βήμα 1 — Άνοιγμα των Ρυθμίσεων

Κάντε κλικ στα αρχικά σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2 — Άνοιγμα Επιλογές γραμματοκιβωτίου

Επιλέξτε Επιλογές γραμματοκιβωτίου (μπλε) από την ενότητα Ηλεκτρονικό μήνυμα της πλαϊνής στήλης ρυθμίσεων.

Βήμα 3 — Ορισμός της συμπεριφοράς διαγραφής

Επιλέξτε μια επιλογή στην ενότητα Όταν διαγράφονται μηνύματα (μπλε) — για παράδειγμα, Μετακίνηση στον κάδο απορριμμάτων, ώστε τα διαγραμμένα μηνύματα να μπορούν να ανακτηθούν αργότερα.

Βήμα 4 — Αποθήκευση των αλλαγών σας

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση ενημερώσεων (πράσινο) για να εφαρμόσετε τη ρύθμιση.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.