Αποσυνδεθείτε από το Webmail όταν τελειώσετε — ειδικά σε κοινόχρηστο ή δημόσιο υπολογιστή — για να διατηρήσετε το γραμματοκιβώτιό σας ιδιωτικό. Αυτός ο οδηγός δείχνει πού θα αποσυνδεθείτε.
Βήμα 1 — Άνοιγμα του μενού χρήστη
Κάντε κλικ στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το μενού χρήστη.

Βήμα 2 — Επιλογή Αποσύνδεση
Επιλέξτε Αποσύνδεση (κόκκινο) στο κάτω μέρος του μενού.

Βήμα 3 — Συνδεθείτε ξανά όποτε χρειαστεί
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στη σελίδα σύνδεσης όποτε θέλετε να επιστρέψετε. Το Webmail τερματίζει αμέσως τη συνεδρία σας όταν αποσυνδέεστε, οπότε θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά.
Συμβουλή: Να αποσυνδέεστε πάντα σε κοινόχρηστους ή δημόσιους υπολογιστές, ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να διαβάσει την αλληλογραφία σας.
Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.