Ο πίνακας Χρήση δεδομένων δείχνει πόσο από το όριο του γραμματοκιβωτίου σας χρησιμοποιείτε. Αυτός ο οδηγός δείχνει πού να ελέγξετε την αποθήκευσή σας και πόσος χώρος έχει απομείνει.
Βήμα 1 — Άνοιγμα Ρυθμίσεων
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2 — Άνοιγμα Χρήση δεδομένων
Επιλέξτε Χρήση δεδομένων (μπλε) από την ενότητα Λογαριασμός της πλαϊνής στήλης ρυθμίσεων.

Βήμα 3 — Εξέταση της Σύνοψης αποθήκευσης
Εξετάστε τη Σύνοψη αποθήκευσης (μπλε) — δείχνει πόσο χώρο έχετε χρησιμοποιήσει από τη συνολική σας χωρητικότητα, με το ποσοστό και μια γραμμή προόδου για μια γρήγορη οπτική ένδειξη.
Συμβουλή: Για να ελευθερώσετε χώρο, χρησιμοποιήστε την επιλογή Εξάλειψη των διαγραμμένων μηνυμάτων ψηλότερα στον ίδιο πίνακα, για να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα που παραμένουν στους φακέλους σας.

Εξερευνήστε τους άλλους οδηγούς μας για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Webmail.